Başkan Üzülmez, Ankara’da Temaslarda Bulundu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçenin geleceğini şekillendirmek için seçim beyannamesinde yer alan projeleri uygulamaya geçirmek için başkent Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu.

Başkan Üzülmez, Ankara’da Temaslarda Bulundu

Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından gerçekleştirilen, Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB) ilk meclis toplantısı için önceki gün Ankara’ya giden Başkan Üzülmez, TBB Meclis Toplantısına katıldı.

TBB encümen üyelikleri seçimlerinde oyunu kullanan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, toplantıda birlik üyesi belediye başkanları ve meclis üyeleri ile fikir alış verişinde de bulundu.

TBB toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Zekeriya Özak ile birlikte katılan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ankara’daki temaslarını TBMM çatısı altında görev yapan Kocaeli Milletvekillerini ziyaret ederek sürdürdü. Kısa zamanda yoğun bir ziyaret programı gerçekleştiren başkanlar Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker ve Zeki Aygün ile görüştüler. Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün ve TBMM Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı Azize Sibel Gönül’e konuk olan başkanlar, Kartepe ile ilgili projeler üzerinde görüşüp destek sözü aldılar.

Ziyaretlerin olumlu geçtiğini ifade eden Başkan Üzülmez, “Ankara programımızı çok verimli ve samimi ziyaretlerde bulunarak geçirdik. TBB üyeliği görevimizi yerine getirirken diğer üyelerle fikir alışverişleri gerçekleştirdik. Her zaman çalışmalarımızda bizlere güç veren vekillerimizle, Kartepemizi hak ettiği yönetim ve hizmetlere kavuşturmak için seçim beyannamemizde yer alan projelerin hayata geçirilmesi için destek istedik. Yapılan görüşmeler ve ziyaretler ilçemiz için önemli bir gelişmedir. Biz bu yolda dur durak bilmeden Kartepe için hazırladığımız projelerimizi şeffaf bir yönetim anlayışı ile hep birlikte gerçekleştireceğiz, hizmet sevdası için çalışıyoruz, bu aşamada bizlerden desteklerini esirgemeyen bakanlarımız ve milletvekillerimize çok teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA