Monaco'da Mega final

2 yıldır Monte Carlo Summer Festivali'nde Tarkan'ı ağırlamak isteyen Prens Albert, sonunda Megastar'la anlaştı. Ünlü sanatçı, açılışını Lana Del Rey'in yapacağı festivalin 22 Ağustos'taki kapanış gecesinde dünya jet sosyetesine konser verecek.

Monaco'da Mega final
Tarkan; 'Megastar' unvanının hakkını bir kez daha verdi... Şöhreti Türkiye sınırlarını aşan ünlü sanatçı, 2 senedir Monaco Prens'i Albert'i peşinden koşturuyordu. En sonunda Tarkan'ı ikna eden Prens Albert, Megastar'la 'Monte Carlo Summer Festivali'nde konser vermesi için anlaşmaya vardı. 40 yıldır devam eden ve dünyanın en prestijli organizasyonları arasında yer alan festivalin kapanış konserini Tarkan verecek.

BİLETLERİNE İLGİ BÜYÜK

Dünyaca ünlü sanatçı Lana Del Rey'in açılışını yapacağı 'Monte Carlo Summer Festival'de; Elton John gibi daha birçok dünya starı da müzik ziyafeti sunacak. Monaco'nun gözde şehri Monte Carlo'daki 'Yıldızlar Salonu'nda verilecek konserleri; dünya jet sosyetesinden 850 seçkin konuk izleyecek. Prens Albert; SBM isimli şirketinin organizasyon ettiği festivalin görkemli bir şekilde sona ermesi içinse özellikle Tarkan'ın kapanış konserini yapmasını istedi. 22 Ağustos'ta Monte Carlo'da sahne alacak olan Megastar'ı izlemek isteyenler ise 2 saat sürecek konserin bileti için 220 euro ödeyecek. Konser biletleri şimdiden büyük ilgi gören Tarkan; konserden sonra Monaco'nun gözde şehri Monte Carlo'yu gezecek. Ünlü sanatçı; birkaç gün de Fransız Rivierası'nda tatil yapacak...

TÜRKİYE'DEN İLK DAVETLİ

40 yıldır düzenlenen ve dünyanın en prestijli etkinlikleri arasında yer alan Monte Carlo Summer Festivali'nde konser verecek ilk Türk sanatçı Tarkan olacak.