Doğantepe Mahallesi’ne Dev Bir Yatırım Daha

Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki, “Altındağlıların daha rahat ortamlarda alışveriş yapabilmesi ve daha nezih salonlarda düğün merasimleri yapabilmesi için dev ve konforlu tesisler yapıyoruz” dedi.

Doğantepe Mahallesi’ne Dev Bir Yatırım Daha

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Doğantepe Mahallesi’nin artan ihtiyacına cevap verecek 'Çarşı ve Düğün Sarayı' tesisinin inşaatında sona yaklaşıldığını kaydetti.

Seçim öncesi söz verilen bir projenin daha Altındağ’a kazandırıldığını söyleyen Tiryaki, projenin hızla ilerlediğini belirtti.

Doğantepe Mahallesi’nde, Cemil Meriç Kültür Merkezi’nin tam karşısında bulunan dev tesis, toplamda 4 bin 200 metrekare alan üzerine kurulu.
Bodrum katın üzerine 2 kattan kurulu olan tesisin ilk katı alışveriş merkezi, ikinci katı ise düğün salonu olarak hizmet verecek. 800 metrekare alan üzerine dizayn edilen düğün salonunda her tür detay titizlikle düşünüldü. Konforu ve mimarisiyle gözleri kamaştıracak olan tesis, mutlu yuvaların ilk adresi olacak. Tesiste ziyaretçilerin rahat edebilmesi için açık bir de otopark bulunuyor.

Tesisin inşaatında sona yaklaşıldığını belirten Başkan Tiryaki “Altındağ’ın ihtiyaçlarına cevap verecek yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Altındağlıların daha rahat ortamlarda alışveriş yapabilmesi ve daha nezih salonlarda düğün merasimleri yapabilmesi için dev ve konforlu tesisler yapıyoruz” diye konuştu

Kaynak: İHA