Başkan Üzülmez, Eşme’de Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Eşme’de bir dizi inceleme ve ziyarette bulundu.


Belediye ekiplerinin üst yapı düzenlemelerini yerinde inceleyen Başkan Üzülmez, esnaf ziyareti ile vatandaşlarla sohbet etme imkanı da buldu.

Başkan Üzülmez ilk olarak halkın istek ve beklentilerine karşılık verecek hizmetlerde gelinen noktayı yerinde görmek üzere Orman Sokak’ta inceleme yaptı. Başkan Üzülmez, teknik ekibine alt yapı çalışması sonucu bozulan üst yapının iyileştirilmesi için kilitli parke çalışmasının kısa sürede tamamlanması için talimat verdi. Detay Sokak’ta çalışmasını tamamlayacak ekibin bu hafta Orman Sokak’ta parke çalışmasını tamamlaması hedefleniyor.

Eşme’de üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Üzülmez, daha sonra bölge esnafını ziyaret edip vatandaşlarla da bir araya geldi. Esnafı önemsediklerini her fırsatta hatırlatan ve ilçenin ekonomik gelişimine katkı veren projeleri sırasıyla hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Üzülmez, Eşme’nin esnaflarına hatır sorup hayırlı işler dileklerinde bulundu. Esnafları kapı kapı gezerek tek tek ellerini sıkan Başkan Üzülmez, alış veriş için gelen vatandaşlarla da sohbet etti.
Kaynak: İHA