Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek Açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti adayının yüzde 58 oy alarak kazanacağını savundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin "Her ilçede halk iftarı" programı kapsamında Evren ilçesinde düzenlenen iftar organizasyonuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek de katıldı.

Gökçek burada yaptığı konuşmada, yerel seçimler öncesi ilçe halkına verdiği vaatlerin yerine getirilmeye başlandığını belirtti.

Evren'in Ankara'da balıkçılığın merkezi olacağını ifade eden Gökçek "Hirfanlı Barajında, Evrenli vatandaşların kayıklarıyla balıkçılık yapabilmeleri için 100 balıkçı kayığı işi ihaleye çıkıyor, ihalenin tamamlanmasının ardından kura ile vatandaşlarımıza kayıklarımızı teslim edeceğiz, ilçe ekonomisi kalkınacak vatandaşlar iş sahibi olacaklar" dedi.

- "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 58'e yüzde 34 iddiası"
Gökçek, Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili yöneltilen soru üzerine "Çatı adayıyla bize göre bir şey olmaz ama onlara göre her şey olur. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde biz yüzde 58 oranına çıkarız diğerleri ise yüzde 34'te kalır. Cumhurbaşkanlığı seçimleri herkes için bir fırsat, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından en çok oy veren yerlere yine hizmette öncelik tanıyacağız" dedi.

Evren Belediye Başkanı Abdulkadir Demirci, kayıkların bir yerde durması için Gökçek'ten limanı istedi. Demirci'nin isteğine olumlu yanıt veren Gökçek ilçede sahil kısmına turistik tesis, plaj ve insanların güneşlenebilecekleri alanların yapılacağını ifade etti.

Programın sonunda Evren Belediye Başkanı Abdulkadir Demirci, Gökçek'e teşekkür plaketi verdi.

Kaynak: AA