11 Yaşındaki Çocuk Böyle Bıçakladı

Konya'da müşterilerle büfe çalışanları arasında tost yüzünden çıkan kavgada bir kişinin 11 yaşındaki bir çocuk tarafından bıçaklanarak öldürülmesi iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

11 Yaşındaki Çocuk Böyle Bıçakladı

Olay, saat 08.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi 10522. sokakta meydana gelmişti. İddiaya göre, hamallık yaptığı öğrenilen 23 yaşındaki Harun Yüksel, sabah tost yemek için Yeni Buğday Pazarında bulunan Ahmet Y.’ye ait büfeye gitmiş, kısa süre sonra tost yaptırma meselesi yüzünden büfe çalışanlarıyla tartışmıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine büfede bulunan 11 yaşındaki M.C.Y. amcası ve dedesinin darp edildiğini görünce tezgahta duran bıçağı Harun Yüksel’in sırtına saplamış, Harun Yüksel’in kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti

Yaşanan kavga ve bıçaklama anı ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde büfe dışında başlayan kavga içeride devam ediyor. Amcası ve dedesinin darp edildiğini gören 11 yaşındaki M.C.Y tezgahta duran bıçağı Yüksel’in sırtına batırıp çıkarıyor. Araya giren vatandaşların kavgayı ayırmasının ardından Yüksel’in bir süre sonra büfenin önüne yığıldığı görülüyor.
Kaynak: İHA