Zülfü Livaneli ve Fikret Ünlü, Başkan Kocadon’u Ziyaret Etti

Ünlü sanatçı ve politikacı Zülfü Livaneli ile eski bakan Fikret Ünlü, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret ederek ‘Hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

Zülfü Livaneli ve Fikret Ünlü, Başkan Kocadon’u Ziyaret Etti

Ünlü müzisyen, yazar, senarist, yönetmen ve Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul eski milletvekili Zülfü Livaneli ile Gençlik ve Spordan Sorumlu devlet eski bakanı Fikret Ünlü, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Livaneli ve Ünlü, Mart 2014 yerel seçimlerinin ardından yeniden Bodrum Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kocadon'u tebrik etmek amacıyla geldiklerini belirterek, Bodrum Yarımadası’nın tek belediye başkanı olarak Kocadon’a yeni görevinde başarılar diledi.

Yapılan ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Kocadon ise “Sayın Zülfü Livaneli ve Sayın Fikret Ünlü'ye bu nazik ziyaretlerinden ve bana verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

Yaklaşık bir saat süren ziyaretin ardından Başkan Kocadon ile hatıra fotoğrafı çektiren Livaneli ve Ünlü, Bodrum Belediye Başkanlığı'ndan ayrıldı. Başkan Kocadon, misafirlerine belediyenin çıkış kapısına kadar eşlik etti.

Bu sırada Zülfü Livaneli hayranı bir belediye personeli de kendi telefonuyla sanatçıyla yan yana hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA