Giresun’da Şehit ve Gaziler Anma Günü Düzenlendi

Espiye Karaovacık Yaylası'nda "Şehit ve Gazileri Anma Günü" düzenlendi.

Giresun’da  Şehit ve Gaziler Anma Günü Düzenlendi
Espiye İlçe Müftülüğü, Din Görevlileri Derneği ve Karaovacık Yaylası'nı Geliştirme ve Güzelleştirme Derneği tarafından Karaovacık Camisi'nde Şehit ve Gaziler için Kuranı kerim okunarak, dua yapıldı.
Şehit ve Gazileri Anma Günü’ne, Espiye Kaymakamı Osman Bilgin, İl Müftüsü Muhittin Oral, Espiye Belediye başkanı Mustafa Karadere, Soğukpınar Belediye Başkanı Özcan Özdemir, Emniyet Müdürü Vekili Komiser Yardımcısı Niyazi İnan, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Abdioğlu, Hayrettin Öztürk,Espiye Müftüsü Kemal Türksoy, Emekli Müftü Mehmet Bal, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, din görevlileri derneği başkanı Mehmet Şahan, din görevlileri ile vatandaşlar katıldı.

Kuranı Kerim tilaveti ile başlayan Programda, Emekli Müftü Mehmet Bal, Espiye Müftüsü Kemal Türksoy, İl Müftüsü Muhittin Oral ve ilçe Kaymakam Osman Bilgin, birer konuşma yaparak, katılımcılara teşekkür ettiler.

Şehit ve gaziler için okunan programa Karaovacık ve civar obalarda bulunan vatandaşlar ve bayanlar büyük ilgi gösterdiler. Misafirlere Dernek tarafından hazırlanan etli pilav ve ayran ikram edildi.
Kaynak: İHA