Altındağ Belediyesi’nde Ramazan Hazırlıkları Tamamlandı

Altındağ Belediyesi bu yıl da, Hamamönü ve Hamamarkası’nda gerçekleştireceği etkinliklerle, Ankaralılar'a unutulmaz bir Ramazan ayı yaşatacak.

Altındağ Belediyesi’nde Ramazan Hazırlıkları Tamamlandı

Altındağ Belediyesi, Ramazan ayı süresince her gün Hamamönü ve Hamamarkası meydanında tasavvuf ve ilahi dinletileri, Hamamönü ziyaretçilerine huzur dolu akşamlar yaşatacak. Her Perşembe akşamı ise Kültür Sanat Evi’nde gerçekleşecek olan Kuran-ı Kerim ve ilahi programı ise, duygu dolu anlar yaşatacak. Kuran-ı Kerim ve ilahi programı Kadir Gecesi’ne de ayrı bir renk katacak, gönülleri imanla dolduracak.

Kültür Sanat Evi’nde, Pazartesi, Salı ve Çarşamba akşamları gerçekleşecek olan Türk Sanat Müziği dinletisi ile Cuma, Cumartesi ve Pazar akşamları gerçekleşecek Türk Halk Müziği dinletisi ise, iftar sonralarında dinleyicilere keyif dolu saatler yaşatmaya hazırlanıyor.

Artık bir Ramazan geleneği haline gelen alışveriş stantları da, Hamamönü’nde yerini aldı. Sadece Ankara’dan değil, Türkiye’nin dört bir yanından getirilen birbirinden ilginç ürünlerin satılacağı stantlar, bu yıl da tarihi bölgeyi ziyaret edenlerin büyük ilgisini çekecek.

Hamamönü’nün artık Ankaralılar için bir “Ramazan Klasiği” haline geldiğini ifade eden Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, restore edilen bölgelerin, Başkent’in kültür, sanat, tarih ve turizm hayatına büyük canlılık getirdiğini dile getirdi. Tiryaki, Altındağ Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında, Hamamönü ve Hamamarkası’nın yine buluşma noktası olacağına, tüm Ankaralılar'ın Ramazan ayını en iyi biçimde yaşamak için buraları tercih edeceğine inandığını belirtti.

Tiryaki, Ramazan ayının tüm Müslüman alemine hayırlar getirmesini temenni etti.
Kaynak: İHA