Altın Vadi Resıdence Nardüzü’ne Değer Kattı

Türkiye’nin “cennet” diye tabir edilen yerleşim birimlerinden Hatay’ın İskenderun ilçesinin sahil ilçesi Arsuz’un Nardüzü beldesinde yapımı devam eden Altınvadi Residence, beldeye değer kattı.

Altın Vadi Resıdence Nardüzü’ne Değer Kattı
Arsa fiyatlarının yükseldiği beldede konut alıcısının da yatırımcısının da bölgede yaşayanların da yüzü güldü.
İlçede bugüne kadar yapılmış en büyük konut yatırımı olan ve masmavi denize nazır tepede yükselen Altınvadi Residence, 1991 yılında kurulan beldede tarihi bir misyon üstlendi. Altınvadi’nin kurulduğu bölge birçok yatırımcının da ilgi odağını oluşturdu. İskenderun İlçe Merkezine 3 kilometre il merkezi Hatay’a ise 63 kilometre mesafede bulunan Altınvadi Residence, Nardüzü’nü bir yaşam cenneti haline getirmede önemli bir misyon üstlendi.

Yaz aylarında kent merkezine oranla serin ve bol oksijenli havası ile de öne çıkan Nardüzü’nde hem yazlık hem de kışlık konut olarak değerlendirilebilecek Altınvadi Residence ile arsa fiyatlarının yükselişe geçmesi arsa yatırımcılarının ilgisini de bu alana kaydırdı. Altınvadi çevresindeki arsaların yanı sıra konut ve işyerleri de değer kazandı.

İnşaat alanının girişindeki satış ofisindeki dev makette dairelerini seçen konut alıcıları, kendilerine uygun alternatifli ödeme seçenekleri konusunda da profesyonel satış temsilcilerinden ayrıntılı bilgi alabiliyorlar.

Şehrin hemen yanıbaşında ve yaşamın merkezinde, geniş sosyal donatıları, insan yaşamını güzelleştiren ve kolaylaştıran tüm olanaklarıyla ‘5 yıldızlı otel konforu’ sunan Altınvadi’de satışlar tüm hızıyla sürüyor.

Canpolat İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ümmet Canpolat, Altınvadi’nin bölgeye kattığı değerden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Aldığımız övgü, satışlarımıza gösterilen yoğun ilgi bize ne kadar doğru bir iş yaptığımızı kanıtlıyor” dedi.

Canpolat, burada yatırıma karar verdiklerinde herşeyi en ince ayrıntıları ile düşündüklerini belirterek, şunları kaydetti:
“Bizim için en önemlisi insanların can ve mal güvenilğiydi. Bunun için Türkiye’nin deprem kuşağında olduğunu ve İskenderun’un bu konumdaki hassasiyetini göz önünde bulunurduk. Bu alanda en iyi bilim adamlarıyla çalıştık. Gönlümüz rahat ve huzurluyuz. Can ve mal güvenliği, binamızın depreme dayanıklılığı bizim için ayrıntılardan çok daha önemli” diye konuştu.

İskenderun Arsuz otoban çıkışında (Anemon Otel önünde) 22.5 dönüm arsa üzerine kurulan Altınvadi Residence, 25’er katlı 3 blok ve her blokta 167 daire olmak üzere toplam 501 daireden oluşuyor. Konforlu yaşam adına tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde projelendirilen Altınvadi Residence birbirinden farklı daire tipleriyle her kesime hitap ediyor.

2+1’ den 3+2’ye, 4+2’den katbahçeli, teraslı ve kat dubleksli alternatifleri bulunan Altınvadi, 990 TL’den başlayan aylık taksitler ve 60 aya kadar 0 faizli satışlarıyla her bütçeye uygun seçenekler sunuyor.
Kaynak: İHA