Giresun Emniyet Müdürlüğünden Ramazan Tedbirleri

Giresun Emniyet Müdürlüğü tarafından ramazan ayıyla ilgili gerekli tedbirlerin alındığı bildirildi.

Kurumdan yapılan yazılı açıklamada, ramazan ayı ile ilgili olarak tüm alanlarda her türlü güvenlik önlemi ve trafik tedbirleri konusunda gerekli hazırlık ve planlamaların tamamlandığı belirtildi.
Açıklamada, alınan tedbirlerle Giresun halkının huzurlu bir ramazan geçirmesinin hedeflendiği kaydedilerek, şu ifadelere yer verildi:
"Halkımızın ramazan ayını huzur içinde geçirilmelerini, ibadetlerini rahat ve güven ortamında yapabilmelerini temin amacıyla, özellikle teravih namazı saatleri ile şehrimizin büyük camilerinde, vatandaşların iftar sonrasında yoğunlukta bulunacakları değerlendirilen Cumhuriyet Parkı, Atatürk Parkı, Debboy mevkisi, Bulancak Durağı Kavşağı, Malpazarı Kavşağı, Keşap Durağı ve Tabaklar Geçidi Mevkii civarında alınacak gerekli emniyet tedbirleri ile şehrimizin ana arterleri ve önemli kavşaklarında trafik tedbiri planlanmıştır. Tedbirlerde 25 motorize ekip ve 80 personel görevlendirilmiştir. Giresun Belediye Encümeni'nce alınan karar doğrultusunda, ramazan ayı boyunca sahura kadar açık kalmalarına izin verilen kahvehane, çay ocağı ve internet kafelere yönelik yasa dışı konularla mücadele kapsamında sivil ekipler marifetiyle kontrollere de ağırlık verilecektir."
Yapılan açıklamada, aynı şekilde ilçelerde de ramazan dolayısıyla tedbirlerin alındığı vurgulandı.
Kaynak: AA