Sekreter Asuman kocasından boşandı

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Öğretim Üyesi Doç. Dr. Celalettin Özdemir'in bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alındıktan sonra adli kontrol kararıyla serbest bırakılan Asuman S, eşinden boşandı.

Sekreter Asuman kocasından boşandı
Asuman S. (28), ikinci evliliğini yaptığı F.S. ile Konya 1. Aile Mahkemesi'nde karşılıklı olarak boşanma davası açtı. Eşinden boşanan Asuman S'nin karşı taraftan nafaka ve herhangi bir mal talep etmediği öğrenildi.

SÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Celalettin Özdemir'in, Alaaddin Keykubat Yerleşkesi'ndeki Mühendislik Fakültesi dekanlık binasındaki odasında 5 Haziran'da cesedi bulunmuş, olayla ilgili aynı üniversitede öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet G. tutuklanmış, sekreter Asuman S. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakılmıştı.

Prof. Dr. Ahmet G'nin eşi, Prof. Dr. Handan G. de "Haksız yere yaşattığı bu elim olay sonucunda bana ve çocuklarıma verdiği zarar nedeniyle, eşime karşı boşanma ve tazminat davaları açmış bulunmaktayım" demişti. Prof. Dr. Ahmet G'nin, Doç. Dr. Özdemir'i fakültede şirket elemanı olarak çalışan Asuman S. ile ilişkisini öğrendiği için öldürdüğü ileri sürülmüştü.
Kaynak: İHA