Üzülmez, Turizmcilerin Mezuniyet Coşkusuna Ortak Oldu

Kartepe’de bulunan Kocaeli Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu 6. dönem mezunlarının coşkusuna Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de ortak oldu.

Üzülmez, Turizmcilerin Mezuniyet Coşkusuna Ortak Oldu

Kocaeli Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu’nda 4 yıllık eğitimlerini tamamlayan 6. dönem 108 öğrencinin mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Törende Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de mezun öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Mezuniyet töreninde Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Demirci, Kocaeli Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Işıl Altun, Derbent Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Sami Karacan, akademisyenler ve öğretim görevlileri ile mezun olan öğrencilerin velilerinden oluşan kalabalık bir davetli hazır bulundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ardından protokol konuşmaları ile süren programda bundan sonra çıkacakları yolda öğrencilerin şansının ve bahtlarının açık olması dileğinde bulunan Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez, “Okulumuz çok başarılı dönemler geçiriyor. Gördüğü teveccüh ile her geçen yıl büyüyen ve eğitim kalitesi artan bir okul durumunda. Kartepe’nin yeni başkanı olarak ortaya koyduğumuz vizyon Kartepe’yi turizmi ile ön plana çıkartarak içinde yaşamaktan zevk alınan ve yaşam kalitesi yüksek bir kent haline getirmektir. Var olan turizm potansiyellerini açığa çıkartacak Kartepe’yi oluştururken, sektöre katkı verecek böylesi bir okulun olması da bizim için avantaj oluşturmaktadır. İnşallah yeni başladığımız bu dönemde ortak birçok projede işbirliği halinde hareket ederek bu vizyonumuzu, bu arzumuzu ve Kartepe’nin geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin verilmesi ile devam eden programda okul birincisi Tuğçe Yıldırım da plaketini Başkan Üzülmez’in elinden aldı. Program sonunda mezun öğrenciler keplerini havaya fırlatarak mezuniyet coşkusunu yaşadılar.
Kaynak: İHA