Diğer Yarım 2. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

ATV ekranlarının yeni dizisi Diğer Yarım 2. Bölümüyle 27 Haziran Cuma akşamı ekranlarda olacak. İşte Diğer Yarım 2. Bölüm fragmanı ve özeti...

Diğer Yarım 2. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Diğer Yarım Dizisi 2. Bölüm özeti:

Meryem'le, Ecevit ailelerinin tüm karşı çıkmalarına rağmen evlenirler. Ancak ikili kültürleri, sosyal statüleri konusunda son derece farklıdır. Aşkları haricinde birbirinden çok farklı olan Meryem ve Ecevit birkaç yıl içinde sudan bir sebeple kavga eder ve galip gelen inatları yüzünden boşanırlar.

DİĞER YARIM 2. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

İkiz kızları olan çift mahkemenin, birini anneye, diğerini de babada kalmak üzere karar vermesi ile tamamen yollarını ayırır. İkisi de çocukları birbirine göstermemeye yemin ederler.

Kızları, kendi kültürlerine ve fikirlerine göre yetiştirirken onlara büyük bir yalan söylerler. Ancak yıllar sonra ikiz kardeşlerin kaderi İstanbul'da birleşir ve birbirinden habersiz iki kız kardeş çarpışırlar.

Yüzleri aynı ama yaşam tarzları taban tabana zıt kardeşler elele verir ve tüm gerçeklerinin yalana dönüştüğü o gün, bir karar verirler. Anne babalarına iyi bir ders verecek ve onları yeniden bir araya getireceklerdir.

Daha bebekken yolları ayrılan ikizlerin hikayesi!
ATV'de bu akşam müthiş bir dizi başlıyor: Diğer Yarım. Dizi; ikizleri olan bir çiftin boşanmasıyla parçalanan bir aileyi ve ayrı dünyalara savrulan iki kız kardeşin hikayesini anlatacak.

ATV'de bu akşam müthiş bir dizi başlıyor: Diğer Yarım. Dizi; ikizleri olan bir çiftin boşanmasıyla parçalanan bir aileyi ve ayrı dünyalara savrulan iki kız kardeşin hikayesini anlatacak. Çekimleri aylardır süren 'Diğer Yarım' bu akşam nihayet izleyicisiyle buluşuyor. Usta yönetmen Veli Çelik'in çektiği dizi; ilginç hikayesi ve güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor.

BİRİ ANNE, BİRİ BABADA
Dizi, ikizleri olan bir çiftin (Orhan Kılıç ve İpek Tuzcuoğlu) boşanması sonrası yaşananları anlatıyor. Kızlardan biri babada, diğeri annede kalınca ikizlerin yolu ayrılıyor.

İKİ ROLDE TEK KİŞİ
İki farklı dünyada yetişen ikizlerin biri anne, diğeri baba hasretiyle yanıp tutuşuyor. Dizide ikizleri yani 'Esma' ile 'Zeynep'i Gonca Sarıyıldız canlandırıyor.

'KARAKTERLER İÇİN EMPATİ KURDUM'
Dizide iki farklı yaşam tarzına sahip ikizleri canlandıran Gonca Sarıyıldız, 'Mizacım ikisinden de farklı. Her iki karakteri de onlarla empati kurarak oynamaya çalıştım' diyor.

' DİĞER YARIM ' KADERLERİ AYNI YAŞAMLARI FARKLI İKİZ KARDEŞLERİN HİKÂYESİ

atv ekranlarında izleyicisiyle buluşan yeni dizi Diğer Yarım, ilk bölümüyle büyük yankı uyandırdı. Komedi sahnelerinin bol olduğu dizi, eğlenceli ve duygusal hikâyesiyle izleyiciyi ekrana bağladı.

'DİĞER YARIM'

KADERLERİ AYNI YAŞAMLARI FARKLI İKİZ KARDEŞLERİN HİKÂYESİ

Dün akşam atv ekranlarında izleyicisiyle buluşan yeni dizi Diğer Yarım, ilk bölümüyle büyük yankı uyandırdı. Komedi sahnelerinin bol olduğu dizi, eğlenceli ve duygusal hikâyesiyle izleyiciyi ekrana bağladı.

Dizide; boşanan çift Meryem ve Ecevit yıllarca kızlarına yalan söyledi. Kendi kültürlerine göre yetiştirdikleri ikiz kızları Esma ve Zeynep birbirlerinden habersizce yaşarken yıllar sonra bir tesadüf sonucu karşı karşıya geldi.

Gonca Sarıyıldız, İpek Tuzcuoğlu, Orhan Kılıç, Alican Albayrak, Murat Garipağaoğlu, Aykut İğdeli, Gülen Karaman, Soner Kavran, Canan Maktal, Sait Genay, Nevra Serezli, Eda Çatalçam, Ruhi Sarı'nın başrollerini paylaştığı dizi, ' DİĞER YARIM ' Cuma günleri 20.00'de atv ekranlarında…