Başkan Üzülmez Mahallelerde İncelemelerde Bulundu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçe genelinde üst yapı çalışmalarını hızlandırdı.

Başkan Üzülmez Mahallelerde İncelemelerde Bulundu
Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Suadiye Mahallesi’nde yol iyileştirme düzenlemesi yapıyor. Alt yapısı yenilenen Erenler Caddesi üzerindeki üst yapı çalışmaları bölge halkının da takdirini topladı. Düzenlemeleri yerinde inceleyen ve yönlendiren Başkan Üzülmez, “Kartepelilerin hak ettiği hizmete kavuşması için ekiplerimizi seferber ettik. Bize güvenenleri mahçup etmeyecek şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecek” dedi.


Kartepe genelinde artan nüfus nedeniyle yaşanan alt yapı eksiklikleri belediye ekipleri tarafından gideriliyor. Alt yapısı yenilenen güzergahlardaki üst yapı iyileştirmeleri gerçekleştirilen güzergahlar vatandaşların hizmetine açılacak. Geçtiğimiz günlerde Suadiye Mahallesi Erenler Caddesi üzerinde İSU tarafından içme suyu hattı çalışması yapıldı. Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü de bölgede eskiyen yağmur suyu hatlarını yeniledi. Koordineli yürütülen alt yapı çalışması sonrası aynı güzergahta üst yapı çalışmaları da başlatıldı. Cadde üzerinde 100 metrelik güzergahta yağmur suyu hattını yenileyen belediye ekipleri ızgaralarla yağmur suyu akışına yön vererek olası su taşkınlarının da önüne geçti.

Güzel havaların etkisiyle hız kazanan alt ve üst yapı düzenlemelerinde gelinen noktayı yerinde görmek için bölgede inceleme yapan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, mahalle sakinleriyle de sohbet etti. Suadiye Muhtarı Vehbi Gündüz ve bölge meclis üyesi Hikmet Çelebi ile Fen İşleri Müdürü İsmail Er ve teknik ekibinin eşliğinde alt yapı çalışması yapılan güzergahı gezen Başkan Üzülmez, Kartepe Belediyesi ekipleri çözüm üreterek sıkıntıların ortadan kaldırılması için çalışmalarını aralıksız sürdürdüğüne dikkat çekti. Kartepe’yi hak ettiği yönetime ve hizmete kavuşturmak için çalışmaların ilçe genelinde belirlenen program dahilinde gerçekleştiğini kaydeden Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Halkın istek ve beklentilerine karşılık verecek düzenlemeler hızla gerçekleşmektedir. Güzel havaları en iyi şekilde değerlendirme hedefiyle seçim öncesi ve sonrası yaptığımız tespitlerde belirlediğimiz güzergahlardaki alt ve üst yapının iyileştirilmesine yönelik çalışmalarla çözüme kavuşturuluyor. Kartepe’ye olan ilginin her geçen gün artması sonrası yaşanan nüfus artışı ile alt yapı taleplerinin de durmadan devam ettiği günümüzde bizlerde yerel yönetimler olarak üst yapı eksiklerini hızla tamamlatıyoruz. Bu çalışmalar sürerken halkımızın gösterdiği sabır ve anlayış için de teşekkür ederim” dedi.

Mahalle sakinleri incelemeleri sırasında başkana eşlik ederken gerçekleşen çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Kaynak: İHA