Başkan Üzülmez Açıklaması

Kartepe genelinde 10 Ağustos’ta halkın oy kullanacağı Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi sandık yönetim kurulu başkanları nezaretinde görevliler bir araya gelerek sandıklarına sahip çıkıyorlar.

Başkan Üzülmez Açıklaması
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de 1225 numaralı sandık görevlileri ile Ak Parti Genel Merkezi’nin talimatını yerine getirdi ve toplantısını belgelendirdi. Üzülmez, “Ak Parti her seçimde olduğu gibi Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de görev bilinci ve sorumluluğu ile oyunu kullanıp sandıklarına sahip çıkacak güç ve iradedir” dedi.


Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 10 Ağustos’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy kullanacağı 1225 numaralı sandığın yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Sandık görevlileri ile sohbet eden Başkan Üzülmez, “Ak Parti teşkilat yapısı itibarıyla bir gönüllü ordusuyla donanmış bir hizmetler birliğidir. Kendini hizmet etmeye adamış gönüllüler ordusu olması nedeniyle sürekli teveccüh görmektedir. Bu gönüllülük bazen yetmiyor. Şer güçler durmuyor ve çalışıyor. Bu nedenle sandıkların önemi artmaktadır. Dolayısıyla sandıklara sahip çıkmamız gerektiği her seçimde öne çıkmaktadır. Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de sandığa sahip çıkmak için bilgilendirme toplantıları sandık görevlileri ile yapılıyor. Sandık yönetim kurulu toplantılarını genel merkezin talimatı ile belgelendiriyoruz. Bu toplantılarla her oyun önemli olduğu ve seçimin kaderini değiştirebileceği bilinci ile her yerde olduğu gibi Kartepe’de de seçmen sandığına sahip çıkacaktır. Bu bilinçle sandık yönetim kurulu üyelerinin titizlikle görev yapacağına inanıyorum” dedi.

Başkan Üzülmez de Şefkatiye Mahallesi’nde oy kullanacağı 1225 numaralı sandık yönetim kurulu üyeleri ile çalışmasını özçekim ile belgelendirdi.
Kaynak: İHA