Başarılı Haltercilere Kaymakam Teşekkürü

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Karabük’ün Ovacık ilçesinde düzenlenen şampiyonada başarılı olan halterciler Kaymakam Osman Yenidoğan’ı ziyaret etti.

Başarılı Haltercilere Kaymakam Teşekkürü

Başarılı gençleri makamında kabul eden Kaymakam Yenidoğan, ikramlarda bulundu ve tebrik etti. Kaymakam Osman Yenidoğan, 40 kiloda bayanlarda Türkiye şampiyonu olan Serap Turhan ile aynı kiloda üçüncü olan Selin Çeliker ve 56 kilo erkeklerde üçüncü olan İsmail Eren’i kabul etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Pekşen, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Karanfil Bilgin, Belediye Meclis Üyesi Hadiye Erok ve Antrenör Mustafa Aygün’ün de katıldığı ziyarette coşku yaşandı. Konuklarına ikramlarda bulunan Kaymakam Osman Yenidoğan, her zaman sporculara yardımcı olduklarını söyledi.

Gençlerden çok çalışmalarını isteyen Kaymakam Osman Yenidoğan, “Günümüzde Avrupa veya olimpiyatlarda derece alan sporculara önemli ödüller veriliyor. Sizin de hedefiniz büyük olmalı. Düzenli ve sistemli yapılan her hareket spordur. Aktif sporculuğu bıraktığınızda bile sporu bırakmayınız. Ben şu anda kaymakam olmamı spora borçluyum. Spor bir insanın daha düzenli olmasını sağlıyor ve başarıyı getiriyor. Sistemli ve düzenli çalışın. Okullarımızda değişik branşlarda spor faaliyetlerini artıralım. Bu konuda projeler hazırlayalım. Olimpik yetenekler adı altında proje hazırlayalım. Başarılı gençlerimizi ve hocalarını kutluyorum. Başarılarınızın devamını dilmiyorum” dedi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Karanfil Bilgin de, okullarda spor kursları açtıklarını söyledi.

Antrenör Mustafa Aygün de başarılarının artarak devam edeceğini ve hedeflerinin Avrupa olduğunu söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Pekşen de, Kaymakam Osman Yenidoğan’ın destekleri sayesinde spor faaliyetlerini artıracaklarını anlattı. Kaymakam Osman Yenidoğan, başarılı sporcular ve idaricileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA