34 Yıl Önce Kaybolan Kadının Kemikleri Su Kuyusunda Arandı

Milas ilçesinde AKUT ekipleri 34 yıl önce kaybolan kadının cesedini aradı.

Bayır Mahallesi'nde yaşayan Duriye Vural eşinin ölümünden 2 yıl sonra kayboldu. Duriye Vural'ın çocukları tarafından bir akrabalarının ihbarı üzerine savcılığa yapılan müracaatla mahalledeki Demdibi mevkisindeki su kuyusunda arama çalışması yapılması kararlaştırıldı.
Jandarma ekiplerinin daveti üzerine su kuyusunda arama çalışması yapmak üzere AKUT Milas ve Bodrum ekipleri bölgeye geldi. Ekipler, yaptıkları çalışma sonrasında su kuyusunda cesede dair bulguya rastlamadı.
Su kuyusundaki arama çalışmaları için savcılığa müracaat ederek gerekli izinleri aldıklarını dile getiren Duriye Vural'ın oğlu İsmet Vural annesinin bir mezarı olmasını istediklerini ifade etti.

Müracaatlarının ardından ilerleme kaydettiklerini belirten Vural, "1971 yılında önce babam öldürülmüş iki yıl sonra da annem ortadan kaybolmuş. Amcam da babamı öldürdüğü iddiasıyla 5 yıl hapis yatmış. İki akrabamız kendi aralarında bu konuyu konuşurken ortaya çıkan bir iddia üzerine bu çalışmalar yapılıyor. Şu ana kadar annemden herhangi bir haber alamadık" dedi.

Kaynak: AA