Milli Futbolcu Mevlüt Erdinç'e Hemşehrilerinden Plaket

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Saint-Etienne forması giyen milli futbolcu Mevlüt Erdinç, Sarıkaya ilçesinde hemşehrileriyle buluştu.

Belediye Hacı Hasan Bor Çay Bahçesi'nde hemşehrileriyle bir araya gelen Erdinç'e, Belediye Başkanı Ömer Açıkel, başarılarından dolayı plaket ve ilçenin simgesi olan Roma hamamının tablosunu hediye etti.
Milli futbolcu da Açıkel'e milli takımda giydiği 16 numaralı ay yıldızlı formasını hediye etti.
Erdinç, burada yaptığı konuşmada, memleketinde bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu ifade eden Erdinç, şunları kaydetti:
"Sezonun sona ermesinin ardından ailemle birlikte tatilimi memleketim Sarıkaya'da ve köyümde geçiriyorum. Burada olmaktan çok mutluyum. Hemşehrilerime gösterdikleri ilgi nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Sayın Belediye Başkanımız Ömer Açıkel, bana plaket ve ilçemizin simgesi olan Roma Hamamı'nın tablosunu hediye etti. Kendisine bu programı düzenlediği için teşekkürlerimi sunuyorum."
Açıkel ise ilçelerinden böyle yetenekli gençlerin çıkmasından gurur duyduklarını vurgulayarak, "Mevlüt kardeşimiz, ailesiyle beraber gurbete gitti, orada altyapıya seçilen futbolcuların içerisinde piramidin en tepesine çıkmayı başardı. Çok zor gol atılan Fransa Birinci Futbol Ligi'nde gollerini ardı ardına sıraladı ve dünya çapında tanınan bir futbolcu oldu" ifadelerini kullandı.
Mevlüt Erdinç, konuşmaların ardından hemşehrileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: AA