Bulancak'ta Tabanca, Tek Kurşun ve Yivli Tüfek Atışları Heyecanlı Geçti

Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca Beldesi Belediye Başkanı Serdar Türker, jandarma karakolunda görevli astsubay tarafından kazaen vuruldu.

Alınan bilgiye göre, Türker, beldede bir düğünde çıkan kavgada gözaltına alınan kişinin durumunu öğrenmek üzere Pınarhisar Jandarma Karakoluna gitti.
Karakolda görevli Astsubay M.E, gözaltına alınan şüphelinin üzerinden çıkan silahı kontrol ederken silah ateş aldı. Kurşun Türker'in çenesine isabet etti.
Yaralanan Türker, ambulansla Pınarhisar Devlet Hastanesine götürüldü, ilk müdahalenin ardından Kırklareli Devlet Hastanesine sevk edildi. Türker, daha sonra çenesindeki kurşunun çıkarılması için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldı.
Türker'i devlet hastanesinde ziyaret eden Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türker'in sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Olayın bir ihmal sonucu gerçekleştiğini belirten Kesimoğlu, Türker'in bugün ameliyat edileceğini kaydetti.

Olayın takipçisi olacaklarını aktaran Kesimoğlu, şunları kaydetti:
"Düğünde alkollü bir kişinin çevredeki vatandaşlara rahatsızlık vermesi ve belinde silah bulunması nedeniyle belediye başkanımız durumu jandarma ekiplerine haber vermiş. Daha sonra bilgi almak için karakola giden belediye başkanımız astsubay tarafından vurulmuş. Ameliyat sonrası inşallah sağlığına kavuşacak. Astsubayın da ifadesi alınmış. Keşke böyle bir şey olmasaydı. Bundan sonrası artık yargıda. konunun takipçisi olacağız. Olay kazaen gerçekleşmiş. Olayda bir ihmal var."
Kaynak: AA