Başkan Üzülmez’den Hasta Ziyareti

Hafta sonu hasta ziyaretlerinde bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, gerçekleştirdiği ziyaretlerle Kartepelilere moral verdi.

Başkan Üzülmez’den Hasta Ziyareti

Başkan Üzülmez, Kocaeli Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Kartepeli vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta sonu da ev ve hastane ziyaretleri ile hastalara moral verdi. Kartepelilerin sağlık durumu ile yakından ilgilenen Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e meclis üyesi Ahmet Atlı ve Halkla İşler Koordinatörü Yusuf Özdemir de eşlik etti. Kocaeli Devlet Hastanesi Ortopedi Servisi’nde tedavileri süren Recep Tayyip, Hayriye Memiş, Neşat Kahraman ve Zeki Dilek’i hasta yatağında ziyaret eden başkanlar acil şifa diledi. Başkanlar son olarak geçirdiği By-Pass ameliyatı sonrasında nekahat dönemini Ertuğrul Gazi Mahallesi’ndeki evinde geçiren Ali Kemal Şensoy’u da ziyaret etti ve acil şifa dileklerinde bulundular.

Başkanlar ziyaretlerinde hasta yakınlarından hastaların durumu ile ilgili bilgi de aldı. Hasta ve yakınları başkanların ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederken, moral veren ziyaret için teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA