Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Genişletildi

Karatay Belediyesi'nce Hacıveyiszade Mahallesi Fetih Caddesi Zafer Sokak'ta yapımı tamamlanarak hizmete sunulan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nın, genişletildiği bildirildi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yaptığı açıklamada, ilçe genelinde yeşil alan projelerine önem verdiklerini ifade etti.

Bir taraftan büyük parklar yaptıklarını bir taraftan da bölgesel parklar oluşturarak halkın hizmetine sunduklarının ifade eden Hançerli, 40 bin metrekarelik bir alana kurulan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nın, 2014 yılı içerisinde yapılan yeni düzenlemelerle 16 bin metrekare daha genişletildiğini bildirdi.
Park Bahçeler Müdürlüğünce çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Hançerli, Parkın havuzlar, otopark alanı, büfe, güvenlik kulübesi, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, kamelyalar, yürüyüş yolları, tartan pist koşu yolu, kaya bahçeleri, seyir tepesi ve yeşil alanlardan oluştuğunu bildirdi.
Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nın yapılmasıyla bölgeye canlılık geldiğini vurgulayan Hançerli, Karataylıların yeşile olan düşkünlüğünü bildiklerini ve vatandaşın isteği doğrultusunda hizmet için çalıştıklarını ifade etti.

Kaynak: AA