(özel Haber) Ölmeden Önce Son Kez Buluşmuşlar

Bartın’da 5 aylık karısı tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürülen Mustafa Kalfa’nın eski eşi Fadime G, eski eşi ile öldüğü akşam son kez görüştüklerini ve Kalfa’nın kendisine dönmek istediği için öldürüldüğünü ileri sürdü.

(özel Haber) Ölmeden Önce Son Kez Buluşmuşlar

Bartın’ın Kozcağız beldesine bağlı Akağaç köyünde dün gece 5 aylık eşi tarafından av tüfeğiyle vurulan Mustafa Kalfa’nın ölmeden önce görüştüğü eski eşi Fadime G, İHA’ya konuştu.

Mustafa Kalfa ile 19 yıl evli kalan 2 çocuk annesi Fadime G, “Eşimle geçtiğimiz Kasım ayında boşanma mahkememiz oldu. Daha sonra 5 Şubat tarihinde de o kadını kaçırdığını duydum. Bunun üzerine savcılığa giderek bütün evrakları imzaladım ve boşandık. Daha sonra nikah yapmışlar. Bu olayın ardından eşim 26 Şubat’ta benim iş yerime geliyor ve benden özür diliyor. Her şeyden pişman olduğunu ve tekrar çocuklarına, ailesine geri dönmek istediğini söyledi.

İlk önce kabul etmedim. Daha sonra görüşmeye başladım. Çocuklarıyla görüşmeye gelip gitti. Devamlı geliyordu. Bana beni sevdiğini ve tekrar evlenmek istediğini söylüyordu. Ben de ona karısıyla görüşmesini, ona bu durumu açıkladıktan sonra tekrar bir araya gelebileceğimizi söyledim. Bunu öldüğü akşamki görüşmemizde son kez söyledim. Dün gece eşimle konuştuk, şimdiki karısıyla bu gece konuşacağını söyledi.

Ben de tamam konuş dedim. Bana bu gece konuşup her şeyin çözüleceğini söyledi.

Ben barışmayı kabul ettim” dedi.

Yaşanan bu gelişmenin ardından kendisini öldüren eşiyle birlikte yaşadığı eve giden Mustafa Kalfa’ya sabah 6’da mesaj attığını, cevap vermemesi üzerine ‘Niye cevap vermiyorsun, dikkat et o kadın öldürür seni’ diye tekrar mesaj attığını söyleyen Fadime G, “Eşimden gelecek haberi beklerken sabah attığım mesajıma cevap vermedi. Ben de evden çıkarak işe gittim. Saat sabah 9 oldu ve merak etmeye başladım” diye konuştu.

“EĞER SENİ BİR GÜN ARAMAZSAM ÖLDÜĞÜMÜ ANLA”
Ölmeden önce son konuşmalarını da anlatan Fadime G, “Eşimle her gün telefonla konuşuyorduk. Son görüşmemizde eğer seni bir gün aramazsam öldüğümü anla dedi bana. Mesajıma de cevap gelmeyince iyice meraklandım ve telefonunu ısrarla aramaya devam ettim. Israrlı aramamın ardından telefonu jandarma açtı, bilgi veremeyeceğini söyledi.

Daha sonra görümcemi aradım, bana ‘Yediniz ağabeyimin başını, öbürü ağabeyimi vurmuş’ dedi.

Hiçbir şey diyemedim ve işten çıkarak çocuklarımın yanına geldim. Kızıma geldim ve önce ‘Korkma kızım’ dedim. ‘Babanı vurmuşlar’ dedim” şeklinde konuştu.

Eski eşi Mustafa Kalfa’nın kendisine geri dönmek istediği için öldürüldüğünü ileri süren Fadime G, “Eşim bana geri dönmek istediği için öldü. Olan bu. O geri dönmek istedi ve o yüzden öldü. Cenazesine gidemiyorum ama en azından onu görmek istiyorum. Ben onunla iyisiyle kötüsüyle 19 sene geçirdim. Sadece geri dönmek istedi ama o kadın buna izin vermedi. Bana bu bayram yalnız geçirmeyeceğimizi söyledi ama olmadı. Çok üzgünüm” dedi.

Kaynak: İHA