Dereköy Sahilinde Düzenleme Yapılacak

Karamürsel Dereköy sahilinde incelemelerde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğu, burada yapılacak çalışmaların bir an önce bitirilmesi için talimat verdi.

Dereköy Sahilinde Düzenleme Yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel’de incelemelerde bulundu. Dereköy sahilini inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, vatandaşlarla sohbet etti. Dereköy’de incelemelerde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım eşlik etti. Sahilde incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, Dereköy sahilinde yapılacak çalışmaların bir an önce tamamlanması için talimat verdi.

Gebze’den Karamürsel’e kadar İzmit Körfezi’nde sahil parkları yaptıklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Depremden sonra denize küsen halkımızı tekrar Körfezimizle barıştırdık. Odak noktamız İzmit Körfezimizin temizlenmesi, atıkların Körfeze verilmemesi ve halkımızın stres atacağı mekânların oluşturulması oldu. Çok şükür bunu büyük ölçüde başardık” dedi.

Karamürsel sahillerinin Körfezin en güzel yerlerinden biri olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Burada da eksik gördüğümüz yerleri tamamlayacağız. Halkımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Bunun için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İnşallah Dereköy sahili de en güzel şekilde halkımıza hizmet vermeye başlayacak” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA