Çankırı Milletvekili Filiz’den Arslan’a Ziyaret

AK Parti Çankırı Milletvekili ve Kastamonu Koordinatörü Hüseyin Filiz, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.


30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde ikinci kez belediye başkanı seçilen Hüseyin Arslan’ı makamında ziyaret eden Hüseyin Filiz, Arslan’ın 2’inci kez belediye başkanı seçilmesinden tüm parti teşkilatı olarak büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, Arslan’a yeni dönemde de başarılar diledi.

Taşköprü’nün bölgede önemine değinen Filiz, AK Parti Bölge Sorumlusu Milletvekili olarak her zaman Taşköprü’nün gelişimine katkı sağlamak adına Kastamonu’nun milletvekilleriyle de birlikte hizmete hazır olduklarını söyledi.

Belediye Başkanı Hüseyin Arslan da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Filiz’e desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Arslan, Filiz’e günün anlamına binaen Taşköprü Belediyesi Ahşap Atölyesi’nde oyma sanatıyla yapılan Kelimeyi Tevhid’in yazılı olduğu bir tablo hediye etti. Filiz’in ziyareti sırasında AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Ali Eşref Sevim, Belediye Meclis Üyeleri ve parti yönetimi de hazır bulundu.
Kaynak: İHA