Arınç, Keles’in Genç Kaymakamının Bursa’da Kalmasını İstedi

Keles Belediyesi'ni ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Bülent Arnıç, Keles’te 6 aydır kaymakamlığa vekalet eden Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nun yeğeni Bünyamin Karaloğlu’nun Bursa’da kalmasını istedi.

Arınç, Keles’in Genç Kaymakamının Bursa’da Kalmasını İstedi

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke’yi makamında ziyaret etti. Belediye girişinde davul zurna ile karşılanan Arınç, Keles’te 6 aydır kaymakam vekili olarak görev yapan Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nun yeğeni Bünyamin Karaloğlu ile tanıştı. Bünyamin Karaloğlu’nun Bursa’da kalması için Vali Münir Karaloğlu ile esprili bir konuşma yapan Arınç, “Sayın valim, biz bunu göndermeyelim. Burada kalsın” dedi.

Vali Karaloğlu da, “O daha aday. Kursa gidecek” diye karşılık verdi. Bünyamin Karaloğlu ise yurtdışından yeni geldiğini söyledi.

Başbakan Yardımcısı Arınç, 30 Mart seçimlerinde Başkan Teke’nin ilk kez başkan seçildiğini ifade ederek, “Bu kazanma sıradan bir kazanma değil. Dağ yöresindeki 4 ilçemiz arasında Keles yüzde 55 oy oranıyla en yüksek oyu aldı. Hamdolsun yeni 5 yıllık bir dönem başladı.

Başkan Mehmet Teke, meclis üyeleriyle birlikte halkımızın içinde görevini inşallah büyük bir başarıyla sürdürecek. Bize düşen, emanet aldığımız günden itibaren dönemin sonuna kadar milletimize verdiğimiz hizmet sözünü yerine getirmektir. Bunun için arkadaşımıza güveniyor, başarılı olacağına inanıyoruz. Bize güvenen binlerce insanın ümitlerini boşa çıkarmadan verdiğimiz sözlerin her birini tek tek yerine getirmeyi vaat ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA