Altındağ’ın Parklarına Yaz Geldi

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ile yemyeşil bir görünüme kavuşan Altındağ’da, parklara da yaz geldi.

Altındağ’ın Parklarına Yaz Geldi
Havaların ısınmasıyla birlikte Altındağlı vatandaşlar, soluğu parklarda aldı. Günün stresini atmak isteyen yediden yetmişe yüzlerce Altındağlı vatandaş, parklara akın etti.
Gürültüden uzak ve huzurlu bir ortama davetiye çıkaran bu parklar, ailelerin en çok tercih ettiği yerlerin başında geliyor. Kosova Parkı, Alemdağ Parkı, Köroğlu Parkı ve Çamlık Parkı bunlardan sadece birkaçı.Altındağlı çocuklar bu parklarda gönüllerince eğlenirken anne ve babalar dagünün yorgunluğunu atıyor.

AİLELERİN UĞRAK YERİ
Kısa bir süre önce yurtdışından geldiğini söyleyen Fincan Çetin, parkların temizliğine dikkat çekerek buraların büyük parklar olmasına rağmen yerlerde en ufak bir çöp olmadığına işaret etti. Altındağ’daki parkları ailelerin zaman geçirebileceği huzurlu bir yer olarak değerlendiren Çetin: “Buralarda alınan güvenlik önlemleri sonucunda içimiz rahat… Çocuklarımız istediği gibi oyun oynayabiliyor. Gece geç saatlere kadar buralarda keyifli vakit geçirebiliyoruz” dedi.

20 yıldır Altındağ’da oturduğunu ifade eden Güneş Akalan ise Altındağ’ın büyük değişime uğradığını dile getirdi. Akalan sözlerini şöyle sürdürdü: “Eskiden Altındağ’da bu tür yeşil alanlara rastlamak imkânsızdı. Parka gitmek şöyle dursun kapının önüne çıkamazdık. Şimdi çocuklarımızın oyun oynayabileceği yerler var. Komşularımızla birlikte buralarda sohbet edip çay yiyebiliyoruz. Altındağ’ın eski yüzünü ortadan kaldırarak bize yenilikler sunan Başkanımız Veysel Tiryaki’ye minnettarız.”
Kaynak: İHA