Şefkatiye Parkı Hızla İlerliyor

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçeye yeni parklar kazandırmaya devam ediyor.

Şefkatiye Parkı Hızla İlerliyor
Mahalle sakinlerine daha kaliteli kamusal alanlar kazandırmak amacıyla Şefkatiye Mahallesi park alanındaki çalışmalarda hızla ilerliyor.
Eşsiz doğal güzelliklerine sahip Kartepe ilçesine yeni dinlence ve oyun alanları kazandırmayı amaçlayan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ekibi çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Geleceğin teminatı olarak gördüğü çocuklara yönelik hizmetlerini aralıksız
sürdüren Kartepe Belediyesi, Şefkatiye Mahallesi’nde yola cepheli bin 600 metrekarelik alanda yaptığı düzenleme ile yeni bir parkı bölge halkının hizmetine sunmak amacıyla çalışmalarını tempolu şekilde sürdürüyor.

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ekipler 800 metrekarelik alanı yeşil alan olarak değerlendirirken, 115 metrekare yürüyüş yolu kilitli parke taşları ile döşendi. Park alanı çevresine dekoratif bahçe duvarı örüldü. Gençler için kafes tel ile çevrili 450 metrekarelik alanda mini futbol sahası da sağlıklı spor alanı olarak hizmete sunuldu. Minikler içinde kauçuk zeminli çocuk oyun grup alanı yapılacak alanda, prefabrik tuvalet zemini için de beton seren ekipler peyzaj çalışmaları ile şık bir park alanını mahalle sakinlerine sunmayı hedefliyor. Mahalle sakinleri tarafından heyecanla beklenen alandaki düzenlemelerin kısa zamanda bitirilmesi hedefleniyor. Şefkatiyeliler ihtiyaçlarına karşılık verecek yeni parkı sabırsızlıkla bekliyor.
Kaynak: İHA