Alman Parisi, Samsun’da Saç Ekimi Yaptırdı

Almanya’da restoran işleten Dionijio Parisi, Samsun FBM Estetik Klinik Merkezi’nde saç ekimi yaptırdı.

Alman Parisi, Samsun’da Saç Ekimi Yaptırdı

Almanya’da arkadaşlarının tavsiyesi üzerine Samsun FBM Estetik Klinik’te saç ekimi yaptıran Parisi, sonuçtan oldukça memnun kaldığını söyledi.

Almanya’da arkadaşları sayesinde FBM Estetik Kliniği'ne geldiğini ifade eden İtalyan asıllı Alman 38 yaşındaki Dionijio Parisi, “FBM Estetik Kliniği Almanya’da çok tanınıyor. Saçlarım olmadığından kendimi iyi hissetmiyordum. Almanya’da arkadaşımın tavsiyesi üzerine buraya geldim. Ameliyatım çok iyi geçti ve çok memnunum. Burası çok güzel ve temiz. Burası bir otel konforunda, çalışan doktor ve çalışanlar çok sempatikler. Burada çok iyi dostluklar kazandım. Ben de burayı başkalarına tavsiye edeceğim. Ayrıca Samsun’u da çok beğendim. Görülmeye değer bir şehir” dedi.

Saç ekiminin artık sıklıkla yapılan bir estetik cerrahi uygulama olduğunu belirten FBM Estetik Klinik Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Opr. Dr. Çağlayan Yağmur, “Sonuçları oldukça tutarlıdır. Yurt dışından hastalarımızın buradan memnun ayrılması bizi sevindiriyor. FBM Estetik Kliniği saç ekiminin sık yapıldığı ve bu konuda uzman ve tecrübeli ekibi bünyesinde bulunduran bir merkezdir. İtalyan asıllı Alman Dionijio Parisi’ye de saç ekimi yaptık. Kendisine saç ekimi yaparak güzel sonuçlar aldık” diye konuştu.

Kaynak: İHA