Sındırgı Belediyesi Öğrencilere Forma Hediye Etti

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, yaz kurslarına katılan 100 öğrenciye forma dağıttı.

Başkan Yavaş, forma dağıtımının ardından futbol kursuna giden öğrencilerle de maç yaptı.
Sındırgı Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve İlim Yayma Cemiyeti Sındırgı Şubesi işbirliği ile açılan yaz okulları öğrencilerden ilgi gördü. Atatürk Stadyumunda Belediye tarafından hazırlatılan formalar Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın katılımıyla öğrencilere verildi.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, forma töreninden sonra eşofmanlarını giyerek öğrencilerle futbol oynadı. Temel Dini Bilgiler, Futbol, Tenis, Güreş, İzcilik, Doğa ve gezi, Ebru Sanatı, Tekvando, Tiyatro, At Biniciliği ve Yüzme kurslarına 100 öğrencinin katıldığı forma törenine Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Belediye Meclis Üyesi Hasan Avcı, Mehmet Yavuz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Ersen Çakıcı ve İlim Yayma Cemiyeti Sındırgı Şube Başkanı Salih Durak katıldı.

Sındırgı Atatürk Stadyumunda öğrencilerle bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Ekrem Yavaş daha sonra forma hediye etti. Sağlam bir gelecek ve millet için nesillerimiz iyi yetişmesi gerektiğine inandıklarını belirten Başkan Yavaş, "Okulların tatil olmasıyla Sındırgı Belediyesi yaz okulu başladı.

Tam 86 kayıtlı 15 tanede başlamayan öğrencilerimizle birlikte 100’ün üzerinde öğrenciyle yaz okuluna başlamış bulunuyoruz. Bugün 8 ile 14 yaş arasındaki çocuklarımızdan müteşekkil bir şekilde Sındırgı Belediyesi spor alanı olan futbol sahasında bu çalışmalara başladık. Yüzme, futbol, güreş var. Bu bölgenin en önemli değerlerinden biriside yağlı güreş, 3 Eylülde festival bünyesinde bu güreşleri burada organize edeceğiz. İnşallah onların altlarında burada 15 yakın güreşçimiz mücadele edecek. Hem de öğrencilerimizden hocalarımız sağ olsunlar Kırkpınar’a gönderebileceğimiz ve orada derece beklediğimiz gençlerimiz var. Sındırgı Belediyesi olarak gençlerimizin her an yanlarındayız, Sındırgı Belediyespora yeni futbolcular yeni gençler inşallah burada yetişecekler. Katkılarında dolayı, desteklerinden dolayı hem İlim Yayma Cemiyetine, Hemde her zaman destek olan Ailelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Ekrem Yavaş daha sonra öğrencilerle birlikte futbol oynadı.
Kaynak: İHA