Eski Eğirdir Belediye Başkanı Özmeral'in Darbedildiği İddiası

Eski Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, ilçede berberlik yapan bir kişi tarafından darbedildiği iddiasıyla şikayetçi oldu.

Özmeral, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fatura ödemeleri için gittiği ilçe merkezindeki bir bankadan çıktıktan sonra R.S. tarafından saldırıya uğradığını öne sürdü.
Saldırganın arkadan gelerek aniden tekme ve yumruklar savurmaya başladığını iddia eden Özmeral, "Kızım caddede, arabada bekliyordu. Arabaya gitmek için caddeye çıktığımda aniden saldırıya uğradım. Bu kişi ile herhangi bir işim yok. Niçin saldırdığını anlamadım" dedi.

Saldırı anında etrafta çok sayıda kişi olmasına rağmen kimsenin müdahale etmemesini yadırgadığını ifade eden Özmeral, şöyle konuştu:
"Bir baba kızının yanında tekmeleniyor, yumruklanıyor, kimse müdahale etmiyor. Saldırı sonucu vücudumun değişik yerlerinde yara ve morluklar oluştu. Hastaneden darp raporu aldım. Polise giderek saldırgandan şikayetçi oldum. Aynı saldırgan 3 yıl önce de Belediye Başkan Yardımcısı Emin Kolancı'yı darbettiği için hapis yatmıştı."
Özmeral, başkanlığı döneminde de 2 kez saldırıya uğradığını belirtti.

Özmeral, 1999-2014 yıllarında Eğirdir Belediyesi Başkanlığı görevinde bulunmuştu.
Kaynak: AA