Burhaniye’de Hayırsevere Plaketli Teşekkür

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Varol Yılmaz adlı hayırsever Devlet Hastanesine Ültrason cihazı bağışladı.

Burhaniye’de Hayırsevere Plaketli Teşekkür
Cihaz, Varol Yılmaz’ın adının verildi odada hizmete girerken Baş Hekim Dr. Mehmet Maşuk Akhan, hayır severe plaket vererek teşekkür etti.
İstanbul’dan gelerek Burhaniye’ye yerleşen 78 yaşındaki Varol Yılmaz, satın aldığı ültrason cihazını hastaneye hediye etti. Yeni cihaz için bir oda hazırlatan Başhekim Dr. Mehmet Maşuk Akhan, makamında kabul ettiği Varol Yılmaz’a teşekkür etti. Hastanede ikinci radyoloji uzmanı Ertugrul Güzle’nin de göreve başladığını anlatan Dr. Mehmet Maşuk Akhan, “Böyle bir cihaza ihtiyacımız vardı. Varol ağabey bizim bu ihtiyacımızı giderdi. Bu cihaz sayesinde şifa bulacak hastalarımız duacı olacaktır. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Hastaneye yardımlarının devam edeceğini anlatan Varol Yılmaz, “İnşallah bağışlarımız devam edecek. Benden sonra da çocuklarım bunu yapar. Burası önemli bir sağlık kuruluşu. Çok sayıda vatandaş buradan hizmet alıyor” dedi.

Başhekim Mehmet Maşuk Akhan’ın plaket takdiminden sonra Dr. Ertuğrul Güzle, yeni cihazla ilk muayeneyi hayırsever Varol Yılmaz’a yaptı. Plaket törenine Varol Yılmaz’ın eşi Güneş Yılmaz ile oğlu İrfan Yılmaz ve Başhekim Yardımcısı Dr. Faruk Çetin de katıldı.

Kaynak: İHA