Başarılı Acil Tıp Teknisyenlerine Teşekkür Belgesi

Bilecik İl Sağlık Müdürlüğü, yapılan denetimler sonucu en başarı 3 çalışanına teşekkür belgesi verdi.

Başarılı Acil Tıp Teknisyenlerine Teşekkür Belgesi

Bilecik İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Bilecik merkez ve tüm ilçelerdeki Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarının her an acil vakaya çıkabilecek şekilde hazır olması için 112 personellerine eğitimlerini tamamlandığı, koordineli hızlı ve kaliteli çalışmalarına ayrıca önem gösterildiği, ambulans ekip ve ekipmanlarının sürekli eksiksiz ve çalışır durumda olması gerektiğini belirtildi.

Bu kapsamda gerekli günlerde ve aylarda İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Bilecik'te yapılan denetimler sonucu, en başarılı, istasyon kalite sorumlularından ilk üçe girmiş olan çalışanlarına başarılarından ve çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verildi.

Başarı Acil Tıp Teknisyenlerinden, üçüncü olan Yenipazar Acil Tıp Teknisyenleri Hatice Duran ve Recep Döner'e teşekkür belgesi Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Ali Kaya tarafından verdi. İkinci olan Söğüt Acil Tıp Teknisyenleri Mevliye Gücü ve Mustafa Cangür Pamuk'a teşekkür belgesi Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Ömer Balcı tarafından verilirken, birinci olan Acil Tıp Teknisyeni Yeliz Köse'ye ise teşekkür belgesi İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz tarafından takdim edildi.
Kaynak: İHA