(özel Haber) Eyüp’te Bazı Cadde ve İşyerlerini Su Bastı

Eyüp’te şiddetli yağış nedeniyle bazı cadde ve işyerlerini su bastı.

(özel Haber) Eyüp’te Bazı Cadde ve İşyerlerini Su Bastı
Rögar kapakları ve tahliye borularının tıkanması nedeniyle araçlar ilerlemekte zorlanırken, işyerlerini su basan bazı vatandaşlar duruma tepki gösterdi.
İstanbul’da aniden bastıran şiddetli yağış nedeniyle birçok cadde ve işyerini su bastı. Eyüp Silahtarağa Caddesi üzerinde rögar kapaklarının ve tahliye borularının tıkanması nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Şiddetli yağış nedeniyle caddeler göle dönerken, bazı işyerlerini de su bastı. İşyerlerini su basan vatandaşlar duruma tepki gösterirken, tıkanan rögar kapaklarının ve tahliye borularının açılması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri kazma ve küreklerle çalışma başlattı.

Öte yandan, çevredeki vatandaşlar ve sürücüler caddeyi cep telefonlarıyla görüntülerken, İETT otobüslerindeki vatandaşlar da durumu şaşkınlıkla izledi. Caddeyi su basması nedeniyle bazı motosiklet sürücüleri ise yol yerine kaldırımdan gitmeyi tercih etti. Yolların göle dönmesi üzerine tahliye borularını açmak için caddeye dozer gönderildi. Dozer kepçesinin yardımıyla tahliye borularını kırarak, giderleri açtı.
Kaynak: İHA