İhh-ayder'den Yetimlere Karne Hediyesi

İHH-AYDER tarafından düzenlenen "2014 Yetim Karne Şöleni" etkinliği, yetimler ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Karatay Belediyesi Hobi Bahçesi'nde düzenlenen etkinlikte, öğle yemeğinin ardından çeşitli oyunlar ve yarışmalar yapılarak, yetim çocuklarla sponsor ailelerin kaynaşması sağlandı. Etkinlikte, çuval yarışı, halat çekme, balon şişirme gibi oyunlar yetim çocukların neşesine neşe kattı. Program, yetim çocuklara hayvanat bahçesi gezdirilmesiyle sona erdi.
İHH-AYDER Yetim Birimi Görevlisi Mustafa Erikci, yaptığı açıklamada, Eylül ayından beri yoğun bir tempoda eğitim ve öğretime devam eden yetimler için bugün bir karne şöleni düzenlediklerini belirterek, "Sene içinde yetimlerimize, okul dersleri ve temel dini bilgiler konusunda bir eğitim programı tertip etmiştik.Yaz dönemi için de yine yetimlerimiz için bir Değerler Eğitimi programı hazırladık. Yavrularımızın zamanlarını dolu dolu geçirmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Bu nedenle kardeşlik köprümüze maddi-manevi destek veren tüm sponsorlarımıza buradan şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Kaynak: AA