Hurdacılar Sanayi Esnafından Karatay Belediyesi’ne Teşekkür

Fevzi Çakmak mahallesinde faaliyet gösteren Yeni Hurdacılar Sanayi Sitesi, yapılan yeni düzenlemelerle rahat bir nefes alırken sanayi esnafı katkılarından dolayı Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi’ne teşekkür etti.

Hurdacılar Sanayi Esnafından Karatay Belediyesi’ne Teşekkür

Yeni Hurdacılar Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Doğan, sanayinin önceki durumundan çok muzdarip olduklarını ve kendilerine yardımcı olmaları için Karatay Belediyesine müracaat ettiklerini ifade etti.

Hurda araçların ve malzemelerin gelişi güzel konulmasından dolayı site içerisindeki araç trafiğinin tıkandığını ve yolların çekilmez bir hal aldığını belirten Selahattin Doğan, site yönetimi ve belediye işbirliği ile hem yollar temizlendi, hem de yeşil alanlar düzenlenerek rahat bir nefes aldıklarını söyledi.

Yapılan düzenlemelerin ardından hurdacılar sanayi esnafı olarak bu düzeni muhafaza etmek için el birliği verdiklerini dile getiren Doğan, katkılarından dolayı Karatay Belediyesi'ne teşekkür etti.

Sanayi sitesi esnafları da site yönetiminin yanında olduklarını ve hurdalığın önceki mezbelelik halinden kurtularak örnek bir sanayi sitesi haline getirmelerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.
Kaynak: İHA