Serhat Orhan'a Övgüler Yağdı

AK Parti Turgutlu İlçe Divan ve İstişare Toplantısı Halil Kale Fen Lisesi Konferans Salonu'nda yapıldı.

Serhat Orhan'a Övgüler Yağdı
Yapılan istişare toplantısında konuşmalarını yapan bütün isimler Turgutlu'da yaptıklarıyla kentin çehresini değiştiren eski belediye başkanı Serhat Orhan'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler ve kendisinden övgülerle bahsetti
Toplantıya AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, AK Parti Manisa eski Milletvekili Süleyman Turgut, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, 30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Turgutlu Belediye Başkan aday adaylıklarını açıklayan Ali Başeskici, Güzide İçen Kasap, Ömer Baysan, Mustafa Yamansavcı, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Oluşturulan divanda başkanlığını AK Parti İl Başkan Yardımcısı Berk İçelli yaparken, divanda AK Parti Turgutlu Kadın Kolları Başkanı Hatice Gözeten, AK Parti Turgutlu Gençlik Kolları Başkanı Osman Aksoy yer aldı. Yapılan istişare toplantısında konuşmalarını yapan bütün isimler Turgutlu'da yaptıklarıyla kentin çehresini değiştiren eski belediye başkanı Serhat Orhan'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler ve kendisinden övgülerle bahsetti.

İstişare toplantısında birlik ve beraberlik mesajı veren AK Parti Turgutlu ilçe başkanı Mürşit Gedizli,"30 Mart seçimleri sonrası eksiklerimizi masaya yatırarak gerekli çalışmalarımızı yaptık. Mahalle temsilcilerimiz, eski ve yeni teşkilat mensuplarımız, ağabeylerimiz ile istişare yaparak kendimize yeni bir yol haritası çizdik. Biz dinamik bir ekibiz ve çok daha fazla çalışacağız. 30 Mart öncesi kendi fikrim olarak verimli bir dönem yaşadık ve diğer partilerin adayları bizden bir ay önce meydanlara indiler. Biz Turgutlu'da 10 yılı alnımızın akıyla geçirdik. İktidardan, bakanlarımıza vekillerimize kadar hepsi bizlere destek oldular ve sonucunda önemli hizmetler verdik. Tüm ülkede olduğu gibi Turgutlu'da da AK Parti seçilmesin diye ortaya bir çatı modeli çıktı. Biz sandığa saydı duyuyoruz, halkımız böyle karar vermiş kimseyi suçlamıyoruz.Çalışmalarımıza devam edeceğiz, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin çalışmalarına başladık ve gerçek gücümüzü göstereceğiz" dedi.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantıda Ak Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Türkiye'nin uluslararası itibarının en üst seviyeye ulaştığını dile getirdi. Aydemir, "Ülkemiz artık itibaren gören bir ülke konumunda. Uluslararası saygınlığımız arttı, biz büyüdükçe Gezi olaylarıyla, 17 Aralık olaylarıyla bizlere yani ülkeye darbe vurmak istiyorlar" dedi.

Diyarbakır'da yaşanan bayrak olayına da değinen Uğur Aydemir,"Bu can bu bedende durdukça bayrağımıza kimse dokunamaz. Bayrağı indireni indireceksin, indiren de indireni izleyen de hesap verecektir" diye konuştu.

Kaynak: İHA