Hasan Ören, Genç Yönetimi Tebrik Etti

CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören, 9 Haziran'da yapılan kongre sonucu Turgutluspor'un yeni başkanı seçilen Adnan Demirel ve yönetimini Turgutluspor Tesisleri'nde ziyaret etti.

Hasan Ören, Genç Yönetimi Tebrik Etti
Hasan Ören'e ziyaretinde CHP Turgutlu İlçe Başkanı Vahit Doğrucu ve CHP Şehir Meclis Adayı olarak seçime giren Erk Kayabaş eşlik etti.
Tesislerde yeni yönetimin planlarını ve ortaya koymak istediği yeni projeleri dinleyen Ören,"Bu takım hepimizin ortak paydası ve elimizden ne destek geliyorsa vereceğiz, bu genç yönetimin arkasında duracağız. Yönetimdeki bütün isimler genç ve başarmak istiyorlar bizlerde siyasetçiler olarak kırmızı siyahlı renklere sahip çıkacağız. Yeni yönetimin hayata geçirmek istediği projeler gerçekten de heyecan verici. Gençlerimizle bence daha iyi yerlere geleceğiz. Bu takıma artık bu kentin sahip çıkması gerekli" dedi.

Turgutluspor'un genç başkanı Adnan Demirel ise,"Vekilimizin ziyareti bizleri çok mutlu etti. Kendisinin yanımızda durduğunu ifade etmesi bile bizim için önemli. Biz genç ve heyecanlı bir ekibiz, kendimize ait olan bu renkleri en iyi noktalara taşımak için var gücümüzle çalışacağız bundan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Kaynak: İHA