Düğününü Göremeden Öldü

Bingöl'den Van'ın Erciş ilçesine düğün için giden gelin ve damadı taşıyan otomobilin şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, gelin hayatını kaybetti, damat ve 3 yakını ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Erciş'te bir banka şubesinde çalışan ve Bingöl'ün Solhan ilçesinde dün yapılan kına gecesine katılan gelin Rezzan Yanılmaz (23) ile aynı ilçede öğretmen olarak görev yapan damat Sadık Yıldız (27), Van'ın Erciş ilçesinde bugün yapılacak düğün törenlerine gitmek üzere yola çıktı.
Yıldız'ın kullandığı 65 LB 464 plakalı otomobil, Muş'un Hasköy ilçesi Üçdam köyü yakınlarında, karşı yönden gelen Habib Ulaşkın idaresindeki 07 LBZ 74 plakalı otomobil ile çarpıştı.
Çarpışma sonucu şarampole devrilen otomobildeki gelin Yanılmaz olay yerinde hayatını kaybetti, damat Yıldız ile aynı araçta bulunan Yunus Bayram (23), Semra Yıldız (25) ve Aynur Yıldız (35) ağır yaralandı.
Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Muş Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.
Gelin Yanılmaz'ın cenazesinin ise yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere Bingöl'ün Solhan ilçesine gönderildiği belirtildi.
Kaynak: AA