Şarköy'de Başarılı 9 Öğrenciye Bisiklet Verildi

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde karne gününde başarılı 9 öğrenciye bisiklet hediye edildi.

Şarköy'de Başarılı 9 Öğrenciye Bisiklet Verildi

Şarköy ilçesinde 2013-2014 eğitim- öğretim yılının son gününde 4 bin 134 öğrenci karne aldı. Eriklice İlk ve Orta öğretim okulu bahçesinde düzenlenen törene Şarköy Kaymakamı Zekeriya Güney, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Yusuf Ziya Kahraman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünal Mahmur, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nevin Çubukçuoğlu, Şarköy CHP meclis üyesi Coşar Gezer, Eriklice Mahalle muhtarı Ayhan Geyik ve veliler katıldı

Sunumunu Türkçe öğretmeni Gülsüm Demir'in yaptığı ve saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan törende konuşan Kaymakam Zekeriya Güney, öğrencilerin yorucu bir tempoda yıl sonu tatilini hak ettiklerini, yaz tatilini dinlenerek geçirmelerini istedi. Denize girecek çocukları boğulmalara karşı uyaran Kaymakam Güney, öğrencilere yaz tatilinin tadını çıkarırken kitap okumalarını tavsiye etti.

Eriklice İlköğretim Okulu 1.ve 2. sınıf öğrencilerinin sınıflarını gezerek karnelerini dağıtan Kaymakam Güney, öğrencilerle sohbet de etti. Öğrencilerin önümüzdeki ders yılına zinde girmelerini söyleyen Kaymakam Güney, Mürefte ilk ve orta okuluna giderek öğrencilerle bir araya geldi.

Törende Mürefte Kutman Şarapçılığın sahibi Adnan Kutman'ın, başarılı öğrencilere aldığı 9 adet bisiklet, Şarköy Kaymakamı tarafından öğrencilere verildi.

İş adamı Adnan Kutman "Çağdaş medeniyetlerde Mustafa Kemal Atatürk’ün çizgisinde kurduğu Cumhuriyeti siz gençler koruyacak, geleceğin iş adamları, bürokratları, siyasetçileri olacak aynı zamanda cumhuriyetin bekçileri olacaksınız. Hepinize iyi tatiller dilerken bu bisikletlere dikkatli binin" dedi.

Tören sonunda Kaymakam Güney, iş adamı Adnan Kutman’a teşekkür belgesi verdi.
Kaynak: İHA