Espiye Kaymakamı Vatandaşın Sorunlarını Dinledi

Giresun'un Espiye Kaymakamı Osman Bilgin, Karaovacık, Çakıl Yaylaları'nı ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Espiye Kaymakamı Vatandaşın Sorunlarını Dinledi

Bilgin, daire amirleriyle birlikte Karaovacık, Çakıl ve buralara bağlı obaları ziyaret ederek, incelemelerde bulunarak köylerde ve yaylar da yürütülen yatırım çalışmalarını yerinde görmek ihtiyaç ve talepleri yerinde tespit etmek üzere 5 yaylaya ziyarette bulunduğunu söyledi.

İlçeye bağlı yaylalarda incelememde bulunan Bilgin, yaylada yaşayan vatandaşları da ziyaret ederek, çocuklara çikolata, yaylada karşılaştığı yaşlı bayanlara da tülbent hediye etti.

Yaylalarda, sağlık, din hizmetleri, elektrik, yol ve ihtiyaç sahibi vatandaşları yerinde tespit etmek ve çözüm bulmak amacıyla başlattığı köy ve yayla gezilerinde çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam Bilgin, muhtar ve ihtiyar heyeti üyeleriyle yaylada yaşayanların taleplerini dinledi.

Karaovacık yaylası Pazar yerine parke taşı döşeneceğini belirten Bilgin, Pazar yerinin gece aydınlatılacağını, et kesim yerinin ihale edileceğini, Cuma günleri sağlık memurunun görevlendirileceğini, evlerin dış kısmının ahşapla kaplanacağını, barajda boğulmalara karşı gerekli önlemin alınacağını kaydetti.

Kaynak: İHA