Otoparkçının Tabelası Güldürdü

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, bir otoparkçının para ödememek için bahane üreten müşterileri için yazdırdığı tabela ilgi gördü.

Otoparkçının Tabelası Güldürdü

Atatürk caddesindeki otopark işletmeciliği yapan Mustafa Özkahraman, 3 lira gibi bir ücret almasına karşın bahanelerin önüne geçemeyince ilginç bir tabela yazdırdı. Şimdi geleceğim 3 TL, Birini bekliyorum 3 TL, 5 dakika duracağım 3 TL, Bankaya geldim 3 TL, Sahibi arkadaşım 3 TL ve Sabahtan akşama 3 TL yazan tabela büyük ilgi gördü. Çok sayıda vatandaş, tabelanın fotoğrafını çekmeye başladı.

Tabelanın ilgi çektiğini anlatan Otopark Görevlisi Lütfü Durgun, “Otoparka gelen araba çok oluyor. Bıktık bahanelerden. Tabelayı onun için yazdık. 10-15 senedir çalıştırıyorum burasını. Patronlar var. İşçi olarak çalışıyorum. Gelenlerden 3 lira ücret alıyoruz. Aylıkçılarımız da var. Ne yapalım uğraşıyoruz. Para vermeden kaçanlar çok oluyordu. Onun için bahaneler çok oluyordu. Tabela yaptık. Tabela ilgi çekti. Her gün her gün gelenler fotoğraf çekiyor. İnternete alıyor” dedi.

İsmail Kaygısız da, “Biz de bu otoparkı kullanıyoruz. Tabela ilgimizi çektiği için gülümsüyoruz. Güzel düşünmüşler” dedi.

Kaynak: İHA