Kara Para Aşk 13. Bölüm Fragmanı Ve Özeti (Sezon Finali)

Ay Yapım'ın yapımcılığında heyecanlı ve sürükleyici hikayesiyle izleyiciyi ekrana bağlayan dizi Kara Para Aşk 13. bölümüyle 18 Haziran Çarşamba akşamı ATV’de.

Kara Para Aşk 13. Bölüm Fragmanı Ve Özeti (Sezon Finali)
Kara Para Aşk Dizisi 13. Bölüm özeti:

Para ve hırs yüzünden hızla kirlenen dünyada, suçlularla giriştiği amansız mücadelelerde büyük başarılar kazanan Ömer Komiser, kız arkadaşı Sibel'le nişanlanmak için İstanbul'a gelir. Roma'da yaşayan Elif ise doğum gününde ailesiyle birlikte olmak için İstanbul'a gelir.

KARA PARA AŞK 13. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Ömer ile Elif aynı gece ölüm acısı yaşarlar. Ömer'in kız arkadaşı ve Elif'in babası cinayete kurban giderler. İkisi de cevaplayamadıkları sorularla baş başa kalırlar. Gergin ve önyargılı bir tanışmanın ardından peşlerine düştükleri her ipucu yollarını kesiştirir.

Ömer, Sibel'in katilini bulmaya, ona atılan iftiraları temizlemeye kararlıdır. Elif ise ömrünün en zor anlarını yaşarken, babasının göründüğünün aksine karanlık bir hayatı olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Bu Elif'in yüzünde patlayan ne ilk ne de son tokat olacaktır. Elif, ailesi için tehlikelerle dolu, karanlık yolda kaybolmak üzeredir.

Başrollerini Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Nebahat Çehre ve Erkan Can da yer alıyor. Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat kaleme alıyor. Ay yapımın imzasıyla ekranlara gelecek dizinin yönetmenliğini, Ahmet Katıksız yapıyor...


Kara Para Aşk 12. bölümde yaşanalar:
Sibel'le yaşadığı her şeyin kocaman bir yalan olduğuyla yüzleşen Ömer'in kalbi paramparça olmuştur. Ömer'in yaşadığı büyük acıya tanıklık eden Elif onu bir an olsun yalnız bırakmak istemez. Bahar'ın uyarılarına kulak asmaz ve Ömer'e destek olmak için onu alıp şehir dışına götürür. Herkesten ve her şeyden uzak harika bir gün geçirirler. Günün sonunda Ömer, Elif'e karşı başka türlü duygular beslediğini fark eder. Ömer gerçek hislerini Elif'e itiraf edecek midir?

Ömer'in de Elif'e aşık olduğunu anlayan Bahar harekete geçer. Ömer'e anlatacakları vardır. Bahar, Ömer ve Elif'in bir ilişki yaşamasına engel olabilecek midir?

Taner'in bir elmasla sarrafa gittiğini öğrenen Arda ve Pelin hemen harekete geçer. Artık yeni bir cinayet şüphelisi vardır. Taner'i gözaltına alacak kadar delile sahip olmayan ekip onu serbest bırakır. Soruşturmayı atlatmayı başaran Taner'i daha büyük bir tehlike beklemektedir. Tayyar, Taner'deki elması öğrenmiştir.

Aslı'nın sağlığı için bebekten kurtulmaya kararlı olan Zerrin, Tayyar'ı ikna etmeye çalışmaktadır. Bu sırada günlerdir kendisini aramayan Metin'e iyice öfkelenen Nilüfer, Metin'in kapısına dayanır. Metin Nilüfer'i kendinden uzak tutmayı başarabilecek midir?