Obb Meclisi Toplandı

Ordu Büyükşehir Belediye (OBB) Meclisi haziran ayı olağan toplantısını bugün yaptı.

Obb Meclisi Toplandı
Toplam 31 maddeden oluşan meclis gündemindeki maddeler oy birliği ile kabul edildi.
Yeni Logo Meclisten de Onay Aldı
Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi bugün Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Tomakin başkanlığında topladı. İhtisas Komisyonları ile birlikte Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına bağlı Daire Başkanlıklarından gelen maddelerin görüşüldüğü bugünkü Meclis Toplantısında, kısa bir süre önce halk oylaması ile seçilen ve yapılan lansmanla kamuoyuna tanıtılan Ordu Büyükşehir Belediye logosu da oylandı. Meclis Başkanı Süleyman Tomakin ve Meclis üyeleri, oy birliği ile kabul edilen yeni logonun Ordu’ya hayırlı olması temennisinde bulundular. Hatırlanacağı üzere yeni logo, yaklaşık 45 günlük süre içeresinde, internet ortamında halk oylamasına sunulan 4 farklı logonun içerisinden yapılan anketle seçilmişti.

Meclisin bir diğer gündem maddesinde ise, ekonomisi büyük ölçüde tarım ve hayvancılık ürünlerine dayalı Ordu’nun, toprak koruma ve verimliliğinin artırılması amacıyla, toprak tahlillerinin yapılması için Altınordu Ziraat Odası Başkanlığı ile Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı arasında ortak proje yapılması teklifi görüşüldü. Bu konuda Oda Başkanlığı ile karşılıklı protokol imzalanması için, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a yetki verildi.

Bu çalışma ile birlikte Ordu Büyükşehir Belediyesi yetki alanları içerisinde tarımsal üretime ve hayvansal üretime dayalı programlarda paydaş olarak çalışma yürütecek.

İmarla ilgili maddelerinde görüşüldüğü bugünkü Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, 10 Temmuz 2014 Perşembe günü toplanmak üzere sona erdi.
Kaynak: İHA