Kazan'da Eğitimde Başarıya Ödül

Kazan'da Eğitimde Kaliteyi Artırma Projesi (EKAP) kapsamında 2013-2014 eğitim öğretim yılı içinde sosyal kültürel ve sportif alanlarda ülke genelinde ve uluslararası yarışmalarda dereceye giren öğrenci ve öğretmenlere ödül verildi.

Kazan Aile Yaşam Merkezi'nde düzenlenen törende, sosyal sorumluluk ve değerler eğitimi proje yarışmasında dereceye giren okullara da para ödülleri verildi.

Buna göre "Yaşa ki yaşatasın" projesiyle birinci olan Anadolu Sağlık Meslek Lisesine 5 bin lira, "Güne iyilikle başla" projesiyle ikinci olan Gazi İlkokuluna 3 bin lira, "Haydi paylaşma zamanı" projesiyle üçüncü olan Tahsin Şahinkaya İlkokuluna da 2 bin lira para ödülü verildi.

Kaymakam Veysel Beyru, öğrenci ve öğretmenlerin elde ettikleri başarıların kendilerini gururlandırdığını belirterek, "Kazan halkı eğitimde kalitenin artırılması adına elinden gelen gayreti göstermektedir. Bugün burada ödül olarak dağıttığımız 35 bin lirayı da çoğu okullarımızın velisi olan esnaflarımızın katkısıyla topladık ve öğrencilerimize dağıttık" diye konuştu.

Kaynak: AA