Kartepe'de Camilere Ramazan Bakımı

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından ilçe genelindeki camilerde ramazan öncesi bakım ve temizlik çalışmaları başlatıldı.

Kartepe'de Camilere Ramazan Bakımı
Periyodik olarak uygulanan program çerçevesinde yıl içinde bakım ve temizlikleri yapılan ibadethanelerin ramazan öncesi bakımlarına başlanması camii cemaatinin de takdirini topladı.
Kartepe İlçesi genelinde köyleri de kapsayan temizlik uygulamasında 77 cami ve 46 kuran kursunun içindeki halıları yerinde şampuan ile yıkanıp kuru temizlemesi yanında gülsuyu esansı ile mis gibi kokması sağlanıyor. Ramazan öncesi Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kendi ekipmanları ile ilçedeki cami ve kurslardaki temizlik çalışması kapsamında cami dışındaki avlunun çevre temizliklerini ve tuvaletlerin bakımını da yapıyor.

Kartepe Belediyesinin bu uygulaması cami dernek yöneticileri ve cemaati tarafından büyük takdir görüyor. Cami dernek yönetimi ve cemaati özellikle camilerin temizliğini belediyenin üstlenmesinin örnek bir davranış olduğunu kaydettiler. İbadethanelerin temizliğini üstlenen Kartepe Belediyesi’ne şükranlarını sunan cemaat desteklerini esirgemeyen Başkan Üzülmez’e de teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA