Asuman'ın eski eşinden şok sözler!

Konya'daki Selçuk Üniversitesi Çevre Mühendisliği Fakültesi'nde görevli 42 yaşındaki Doç. Dr. Celalettin Özdemir fakültedeki odasında bıçaklanarak öldürülmüş, olayla ilgili aynı fakültede görevli Prof. Dr. Ahmet G. gözaltına alınmıştı.

Asuman'ın eski eşinden şok sözler!
İkilinin, fakültede görevli sekreter Asuman S. (28) nedeniyle tartıştığı ortaya çıkmıştı. Olaydan sonra işine son verilen Asuman S.'nin 2006'da evlendiği ve sadece 45 gün evli kaldığı ilk eşi T.B., Sabah'tan Neslihan Keskin'e konuştu.

BU İYİ BİR KIZ DEĞİL DİYE BENİ UYARDILAR

Daha önce üniversitede servis şoförü olan T.B., Asuman'la bu sırada tanıştıklarını belirterek, "İşe başladığı gün arabama bindi. Telefon numarasını verdi. Birkaç kez birbirimizi aradık. Aramızda duygusal ilişki oldu. Çevremdeki insanlar 'Bu iyi bir kız değil' diyerek beni uyardı. Ancak sevdiğim için kimseyi dinlemedim. Ailem ve arkadaşlarım bu birlikteliği kabul etmedi" dedi.

BEBEĞİ BANA SORMADAN ALDIRDI

Asuman S. ile evlendikten sonra paranoyak olduğunu söyleyen T.B., "Aldatılmamak için Asuman'ın peşini bir dakika bırakmadım, üniversitenin kapısında yattım. İşimden bile ayrıldım. Evliliğimizin 20'nci gününde hamile kaldı. Ancak bebeği bana sormadan aldırdı. Ben Asuman hakkında savcılığa 'cinayet' suçundan şikâyetçi oldum. Sonra üniversite içerisinde biriyle birlikte olduğunu duydum. Hemen boşanma davası açtım. Bir süre sonra boşandık" diye konuştu.

HIRSIZLIKTAN KAYDI ÇIKTI

Bu arada Asuman S.'nin 2006'da mahallede yeni evlenen bir komşusunun evinden ziynet eşyası çaldığı iddiasıyla davalık olduğu, bununla ilgili "hırsızlık"tan kaydı olduğu da öğrenildi.

PARA İÇİN HER ŞEYİ YAPAR


Hırsızlık olayını daha sonra öğrendiğini söyleyen T.B., "Dava dosyasında Asuman'ın yeni evli bir gelinin evine tebrik için gittiği ve gelinin düğünde takılan altınlarını çaldığı yazıyordu" dedi. Asuman S.'nin üniversitedeki birçok kişiden para alıp geri ödemediğini iddia eden T.B., "Para için her şeyi yapar. Para onun için çok önemliydi" şeklinde konuştu. Bu arada Özdemir'i öldürmekle suçlanan Prof. Dr. Ahmet G.'nin eşi Prof. Dr. Handan G., boşanma ve tazminat davası açtı.