7’inci Karatay Düz Bisiklet Yarışı Son Haftasında

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, Türkiye Bisiklet Federasyonu Konya Bisiklet İl Temsilciliği ve Bisiklet Sporu Kalkındırma Derneği’nin katkılarıyla bu yıl 7’ncisi düzenlenen Karatay Düz Bisiklet Yarışları üçüncü haftayı da geride bırakarak dördüncü ve son haftasına girdi.

7’inci Karatay Düz Bisiklet Yarışı Son Haftasında

Geleneksel hale getirilen Ödüllü Karatay Düz Bisiklet Yarışmalarının ilk etabı Adalet Parkı’nda, ikinci etabı Büyüksinan Pazaryerinde, üçüncü etabı ise Karkent Pazar alanında, geniş katılımlarla koşuldu. Son olarak dördüncü etap ise Olimpiyat Parkı’nda gerçekleştirilecek.

14 Haziran Cumartesi günü saat 11.00 da yapılacak olan Ödüllü Düz Bisiklet yarışına herkesi davet eden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, düzenlenen yarışların sonunda dereceye giren yarışmacılara bisiklet, eşofman takımı ve saat olmak üzere çeşitli hediyeler verildiğini söyledi.

Buradaki amacın bisiklet yarışlarına girip bisiklet ödülünü kazanmak değil, bisiklet sporunu Karatay’da ve Konya’da yaygınlaştırmak ve bisiklet sporunu sevdirmek olduğunu dile getiren Başkan Hançerli, erkeklerde 0-8, 9-13 ve 14 yaş üstü, bayanlarda ise 0-10 ve 11 yaş üstü olmak üzere 5 kategoride yarışlar yapıldığını belirterek Ödüllü Düz Bisiklet Yarışlarında emeği geçenlere teşekkür etti.
Kaynak: İHA