Seydişehir Müftüsünden Cem Evine Ziyaret

Konya’nın Seydişehir İlçe Müftüsü Sıtkı Beydilli, Değirmenci Mahallesi’nde bulunan Cem Evi’ni ziyaret etti.

Seydişehir Müftüsünden Cem Evine Ziyaret

Seydişehir Müftüsü Sıtkı Beydilli, Seyyid Harun Cami İmamı Süleyman Koyuncu ve Alaylar Cami İmamı Hüsamettin Günay ile birlikte Seydişehir Değirmenci Mahallesindeki Cem Evini ziyaret etti. Berat Kandili münasebetiyle gerçekleştirilen ziyarette Seydişehir Müftüsü Sıtkı Beydilli ve yanındaki misafirler Değirmenci Mahallesi Cem Evi Dedesi Şafak Şendoğan tarafından samimi bir şekilde Cem Evinin kapısında karşılandı. Değirmenci Mahallesinde oturan çok sayıda küçük büyük Mahallelinin hazır bulunduğu ziyaretin kendileri için ilk olduğunu söyleyen Cem Evi Dedesi Şafak Şendoğan ziyaretten çok memnun olduklarını ifade etti.

Cem Evinde hazır bulunan cemaate kısa bir konuşma yapan Seydişehir Müftüsü Sıtkı Beydilli, oradaki vatandaşlar tarafından kendisine yapılan talep üzerine Mahalledeki kız çocukları için bulundukları yerde yaz kursu açıp, bir bayan öğretici görevlendireceğini, erkek çocuklarının da en yakın camilerdeki yaz kursuna katılabileceklerini söyledi.

Seyyid Harun Cami İmamı Süleyman Koyuncu ve Alaylar Cami İmamı Hüsamettin Günay tarafından söylenen ilahilerin ardından okunan Kur-an-ı Kerim ve İlçe Müftüsü Sıtkı Beydilli tarafından yapılan duanın ardından ziyaret sona erdi.
Kaynak: İHA