Konesob Yönetiminden Başkan Hançerli'ye Ziyaret

Konya Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'yi makamında ziyaret ederek yeniden belediye başkanlığına seçilmelerinden dolayı tebrik etti.

Konesob Yönetiminden Başkan Hançerli'ye Ziyaret

Belediye Başkanlık görevinin halkın desteği ile gelinen hizmet yerleri olduğunu ifade eden Ali Osman Karamercan, Karatay ilçesine başarılı bir hizmet grafiği çizen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’nin önümüzdeki dönem için halktan bir 5 yıl daha vize aldığını söyledi.

KONESOB olarak geçmişte olduğu gibi bundan sonrada Konya ve Karatay adına yapılacak olan her türlü hizmette destek olacaklarını söyleyen Karamercan, Başkan Hançerli’ye çalışmaların da başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli 2004-2014 yılları arasında hemşerilerimizin vermiş olduğu emaneti en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisinde olduklarını 2014 yılında tekrar göreve talip olarak bu seçimlerde Karataylıların bir bakıma 10 yılda ilçeye yapılan hizmetlerin karnesini verdiklerini belirtti.

Karataylıların teveccühü ile Hz. Mevlana diyarına 5 yıl daha hizmet verecek olmanın mutluluk verici olduğunu ifade eden Başkan Hançerli, hizmet çıtasını kaldıkları yerden yükseltmeye devam edeceklerini söyledi.

Başkan Hançerli “Sivil toplum örgütlerimiz ve hemşerilerimizle birlikte bir dönem daha Karatay’a güzel hizmetler yapmanın gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Kaynak: İHA